Het schoonmaken en afharken van rieten daken in Putten, maar ook elders

Als u een rieten dak heeft, is het verstandig om uw dak jaarlijks na te laten kijken door de experts van Rietdekkersbedrijf J. van den Hoorn B.V.. Zij pakken kleine mankementen snel aan, waardoor deze niet uitgroeien tot grote gebreken. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar ook overlast.

NEEM CONTACT OP

Onderhoud aan een rieten dak

Bij onderhoud aan uw rieten dak zijn de volgende werkzaamheden belangrijk:

  • Het schoonmaken en afharken van onder andere mos en algen.
  • Een anti-alg- en mosbehandeling.
  • Het bijwerken en verdrijven van slijtageplekken (bestaand rieten dak met nieuw riet bijvullen zodat het weer op een goede dikte komt).
  • Het repareren van schade (door bijvoorbeeld vogels of storm).
  • Het bijwerken van schade aan de nokvorsten.

Wilt u uw rieten dak jaarlijks laten controleren? Sluit dan een onderhoudscontract af. Er komt eens per jaar een specialist langs om uw dak te keuren en eventuele mankementen te verhelpen. Voor een scherp tarief geeft u de noodzakelijke zorg en aandacht die uw dak nodig heeft uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over achterstallig onderhoud of moeilijk zichtbare slijtageplekken. Door mankementen tijdig op te sporen, kunt u veel kosten besparen. Het heeft bovendien een gunstig effect op de levensduur van uw rieten dak.

U kunt ons natuurlijk ook zelf jaarlijks bellen voor een controle of kiezen voor een tweejaarlijkse controle. De inspectie en het advies zullen hetzelfde zijn. U bepaalt uiteindelijk altijd zelf welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag direct een onderhoudscontract aan

Rietdekkersbedrijf J. van den Hoorn B.V.
Molenstraat 15 A 
3882 AC Putten

  0341 - 49 21 79 

  info@rietdekkervdhoorn.nl

KvK-nr: 08067093

Privacyverklaring 

Uw rieten dak laten vervangen of een afspraak maken voor onderhoud? Bel 0341 - 49 21 79.