Een rieten dak van Rietdekkersbedrijf van den Hoorn

Heeft u altijd al gedroomd van een mooi rieten dak? Of is uw bestaande rieten dak toe aan een onderhoudsbeurt? Vraag dan een offerte op bij uw specialist: Rietdekkersbedrijf van den Hoorn uit Putten. Geef uw huis meer uitstraling met een prachtig rieten dak.

Nieuw dak of onderhoud aan uw rieten dak?

Met een rieten dak krijgt uw huis op een natuurlijke manier een statige uitstraling. Riet is een natuurproduct dat voor uw dakconstructie bewerkt wordt door ambachtslieden. Voor uw dak gebruiken we riet dat maximaal 1 jaar oud is, omdat dit flexibel is en het beste resultaat geeft.

De mooiste daken van het beste riet
Riet is minder zwaar dan dakpannen en dus minder belastend voor uw dakconstructie. Daarnaast heeft het van zichzelf de eigenschap dat het goed isoleert. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten!

Door uw dak op een specialistische manier te plaatsen, is het prima bestand tegen het gure en stormachtige Hollandse weer. De daken gaan minimaal 30 jaar mee. Uit ervaring weten we dat ze vaak nog langer meegaan, mits ze regelmatig worden onderhouden.

Vraag een offerte aan
Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte voor uw rieten dak aan. Ook geven wij u gratis advies en informatie.

rietdekker Putten

Nieuw rieten dak

Als u uw pannendak wilt vervangen door een nieuw rieten dak, zit u bij ons goed. Onze vakmannen brengen het riet zorgvuldig aan op de dakconstructie van uw woning. Wij plaatsen ook rieten daken op nieuwe huizen. Deze daken kunnen geheel naar wens op verschillende manieren geplaatst worden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

renovatie dak

Onderhoud rieten dak

Om lang van uw rieten dak te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud onmisbaar. Soms moet het dak bijvoorbeeld vrijgemaakt worden van alg- en mosgroei. Wij adviseren om uw rieten dak elk jaar te laten controleren. Kies voor een onderhoudscontract en wij komen langs. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar. Vraag een offerte aan!

De geschiedenis van Rietdekkersbedrijf van den Hoorn

Ons bedrijf uit Putten kent een mooie geschiedenis. Johan van den Hoorn besloot zijn rietdekkersbedrijf op te richten na zelf 15 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een andere rietdekker. Dit was in 1995 en ons bedrijf heeft sindsdien al vele klanten blij gemaakt met een nieuw rieten dak of met onderhoud aan hun rieten dak.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een erkend bedrijf met enthousiaste en ervaren rietdekkers die u graag van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Daarnaast is het bedrijf op meerdere locaties te vinden met loodsen voor de opslag. Zo zijn wij in staat om snel uw gewenste rieten constructie te realiseren.

Behalve het plaatsen van rieten daken, verrichten wij ook alle overige werkzaamheden die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan timmerwerk of loodgietersklussen. Zo heeft u met ons rietdekkersbedrijf één aanspreekpunt voor de volledige constructie.

Wij hebben een lange weg afgelegd om te komen op het punt waar we nu zijn. Door deze weg te volgen hebben wij veel ervaring opgedaan en bevestigen en onderhouden wij uw rieten dak op zeer specialistische wijze.

De ervaring die wij hebben opgedaan, willen we behouden en uitbreiden. Daarom gaan we ook graag bij u aan de slag. Wij zien het vak als een echte ambacht en worden graag uitgedaagd door onze klanten. Wij werken met eerste soort Hollands en buitenlands riet.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij leveren rieten daken van hoge kwaliteit die behandeld kunnen worden met een brandvertragende coating. Ook behandelen wij uw rieten dak met een algen- en mosbestrijdingsmiddel. Hierdoor gaat uw dak langer mee en wordt de levensduur verlengd. Het blijft natuurlijk wel belangrijk om uw rieten dak jaarlijks te laten controleren, zodat kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd voordat deze een groot probleem vormen.

Maak een afspraak voor:

  • Het opdekken van nieuwe rieten daken
  • Het slopen, afvoeren en vernieuwen van oude rieten daken
  • Onderhoud en reparatie van bestaande rieten daken
  • Gratis en vrijblijvende offerte